Over ons

Welkom bij Safari-Party – het kloppend hart van Diepenbeek’s feestscène sinds 1987! Wij zijn de Chiro Jongens Rooierheide, en we zijn er trots op om jaarlijks een van de meest spraakmakende evenementen van onze regio te organiseren.

Onze missie is duidelijk: een onvergetelijke feestervaring bieden terwijl we onze geliefde Chiro ondersteunen. Als enthousiaste leiders van de Chiro begrijpen we dat het jaarlijks runnen van een jeugdvereniging financiële inspanningen vergt. Daarom hebben we met trots de Safari-Party in het leven geroepen, een evenement dat niet alleen de harten van feestgangers verovert, maar ook de middelen genereert die we nodig hebben om onze Chiro-werking te ondersteunen.

Het begon allemaal in 1987, toen de allereerste editie van onze fuif plaatsvond in de sfeervolle Gildezaal. Naarmate de jaren verstreken, hebben we een opwindende reis gemaakt van locaties, met tussenstops in de gedenkwaardige Villicus en de energieke Fitlink. Tegenwoordig zijn we verankerd in het bruisende hart van Rooierheide, waar het ontmoetingscentrum ons thuis is geworden. Maar dat is niet alles – we gaan nog een stap verder door elk jaar een extra tent op de weide van het Ontmoetingscentrum Rooierheide te plaatsen, waardoor onze ruimte en mogelijkheden exponentieel toenemen.

En dan is er die ene datum die al maandenlang met rode letters in ieders agenda staat gemarkeerd: de eerste zaterdag van oktober. Het is op deze magische avond dat Safari-Party tot leven komt en de dansvloer verandert in een smeltkroes van opwinding en vreugde. En nu, vanaf 2023, hebben we ons aanbod uitgebreid om iedereen te omarmen – jong en oud. We hebben de 30+ fuif geïntroduceerd, een eerbetoon aan degenen die de tand des tijds hebben doorstaan en nog steeds willen feesten als de besten. Maar vrees niet, de reguliere fuif blijft de plek waar alle generaties samenkomen om te dansen, te lachen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Met trots kunnen we zeggen dat we enkele duizenden bezoekers van Diepenbeek en omstreken aantrekken. Onze Safari-Party is uitgegroeid tot een niet te missen evenement dat mensen van heinde en verre aantrekt, allemaal op zoek naar die ene magische nacht vol muziek en plezier.

Dus, sta klaar om met ons mee te gaan op deze epische reis, die jaarlijks plaatsvindt op de eerste zaterdag van oktober tijdens de Safari-Party. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze Safari-Party. Markeer de datum, nodig je vrienden uit en laten we samen een onvergetelijke avond creëren vol muziek, dans en lachende gezichten. Tot dan!